Glutenfri proteinvafler med cottage cheeseKlar for en supersunn helg? Da kan jeg anbefale glutenfri protein vafler med cottage cheese. Disse sunne vaflene har vært min favoritt når jeg har slanket meg. Mange sier det er "bare" kjedelig mat man kan lage når man skal ned i vekt. Det er ikke sant, la fantasien få utspill. Det som er positivt med å lage slike sunne vafler er at det psykologisk føles ut som at du unner deg kos, selv om retten ikke inneholder noe sukker. Passer perfekt til frokost eller lunsj i helgene, og både før eller etter trening. Dette er også favoritten til Lycke - en sikker vinner for barn! 

Du trenger: 

  • 3 egg
  • 2 store ss cottage cheese
  • 7-8 ss glutenfri havregryn (trenger ikke være glutenfri)
  • Litt melk/vann (jeg bruker vann)
  • 1/2 ts bakepulver
  • Litt kanel (kan sløyfes)

Slik gjør du: 

Bland alt sammen i en bolle, og bruk stavmikser til å lage røren. La røren svelle i 10 minutter. Havregrynet tiltrekker seg væske så røren kan bli litt tykk, spe ut med litt melk eller vann. Bruk cocosa olje eller lettere smør i vaffeljernet. Legg vaflene på en rist og la de avkjøle seg.

Server med friske bær, cottage cheese, banan eller det du måtte like. 

Enjoy! :)

 

4 kommentarer

Anonym

09.01.2016 kl.15:24

Herlig! Dette må prøves!

RockstarDad

09.01.2016 kl.15:29

Anonym: Enjoy :)

10.01.2016 kl.23:00

Takk for god oppskrift 😊

RockstarDad

11.01.2016 kl.15:35

Anonym: Kjekt du likte den :)

Skriv en ny kommentar

RockstarDad

RockstarDad

30, Oslo

Velkommen til bloggen til Børge Dversdal. Jeg er lidenskaplig opptatt av mat, helse og trening. Gikk i 2015 ned 30 kilo og har ikke spist snop, chips, sjokolade, brus og kaker siden 2014. Er også pappa til lille awesome Lycke. Deler mine interesser, råd og erfaringer innen mat, helse og trening

Kategorier

Arkiv

hits